Piyasada değişik ticari isimlerle yer alan gençlik aşıları, aslında bir mezoterapi türüdür. Farklı formül ve bileşenlerden oluşabilen gençlik aşıları arasında, hastaların ihtiyaçlarına göre seçim yapılır ve uygulanır.

Gençlik aşılarının temel içeriğini hyalüronik asit oluşturur. Hyalüronik asit cildin nem ve parlaklığını sağlayan, kolajen üretimini artırmaya yarayan bir maddedir. Gençlik aşılarında hyalüronik asit dışında çeşitli peptit, mineral ve vitaminler de yer alır.

Gençlik aşıları ince kırışıklıkların azaltılarak cildin sıkılaşmasında, ton farklarının giderilmesinde, kuruluğun önlenmesi ve daha parlak bir cilt görünümünün elde edilmesinde etkilidir. Cilt lekelerinde de azalma sağlayan gençlik aşılar akne izlerinin giderilmesinde de faydalıdır.

Gençlik aşıları, cildin ihtiyacına göre 2 haftalık aralıklarla ve 3-4 seans şeklinde uygulanabilir. Etkileri 2-4 hafta içinde gözle görülür hale gelmeye başlar.

Daha detaylı bilgi almak için ersoykonas@gmail.com mail adresiyle ya da Instagram’da @ersoykonas hesabıyla iletişime geçebilirsiniz.