Meme hacmi, doğuştan yeterli olmayabileceği gibi kilo kaybı, doğum ve emzirme süreçleri sonrası da azalabilir. Meme büyütme ameliyatları çoğunlukla implantlar kullanılarak gerçekleştirilir.

Konforlu ve güvenli bir kullanım sunan meme implantları, genel anestezi altında toplamda 1-2 saat süren operasyonla vücuda yerleştirilir. Hastalar ameliyatın ertesi günü taburcu olabilir, 2-3 gün içerisinde ağır olmayan işlerine dönebilir ve günlük aktivitelerine en geç 1 ay içerisinde yeniden başlayabilir.

Meme implantlarının ilk sonuçları, ameliyatın hemen ardından ortaya çıkar. Ancak aşamada memeler, olması gerekenden daha yukarıda bir konumda yer alır. 3 hafta içerisinde implantlar yerlerine oturmuş olur. İmplantla yapılan meme büyütme ameliyatının nihai sonuçları ise yaklaşık 3 ay sonra ortaya çıkar.

Doğru implant, cc seçilerek yapılan ve tecrübeli bir hekim eliyle gerçekleşen meme büyütme işlemleri hasta memnuniyeti en yüksek ameliyatlar arasındadır.

Daha detaylı bilgi almak için ersoykonas@gmail.com adresinden ve Instagram’da @ersoykonas hesabıyla iletişime geçebilirsiniz.